Story

Story

Anotace: Taková úvaha o více životních situacích..

Je to jako když čekáš auto z leva, vždycky jezdí z levé strany,
V pohodě chceš cestu přejít, najednou na sebe koukáš shora,
Jsi nahranej, nějakej blbec to vzal zprava.

Už nebude nic jako dřív, žiješ si v jakémsi kómatu,
Nevrátíš nic zpátky, to si pamatuj a to ani za úplatu…
Život rozděluješ na před tím a po tom, chceš být zas v pohodě,
Jasně, záleží Ti na tom..

Ted hledáš způsob, jak dostat se znovu na okraj té cesty,
Podíval by ses na obě strany, ted už víš, jak předešel by jsi tomu neštěstí.
No hele, řeknu Ti to asi takto, na ten samý okraj se nikdy nevrátíš,
Bylo to rozcestí důležitý, ale ne tak, abys na něm našel to zlato..

Začínáš tušit o čem mluvim, jinak než takto to napsat neumim,
Chci abys pochopil jednu věc, víš.. nikdy nezměníš svět,
Je tu pro Tebe jeden vzkaz, změn své vnímání důležitosti té cesty,
Jinak čekaj´ Tě jen od života rány a pěsti.

Tak na sebe koukáš shora, hlavou Ti proběhl dosavadní život,
Ted už víš to co vedět máš, tak nelítej v oblacích, nejsi pilot..
Autor Marti 22, 04.04.2013
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí