Zatiaľ bez názvu

Zatiaľ bez názvu

Žena z obrázka
v posterizovaných troch stupňoch šede,
skrytá za slnečnými okuliarmi,
vyvoláva otázky:
Kto si?
Na čo myslíš?
Čo hľadáš?

Ako každá správna fotografia
na žiadnu neodpovie
a tak si musím vymýšľať... :-)
Autor nebech, 05.04.2013
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí