Krize

Krize

Anotace: Jedna z mých prvotin z období těžké krize.

A tak tu sedím,
do sklenice hledím.
Procent to má málo,
aby to za něco stálo.

Nic silnějšího
se nepoštěstilo.

Hlavu bych si vygumoval,
abych se více nelitoval.

Kde jsou ty časy,
kdy věci měly grády,
Ty časy,
kdy za to vůbec stály.

K čemu je mi hyperaktivita,
už zbývá mi jen naivita,
že něco bude lepší.
Na této zemi nejsem zdejší.
Nepatřím sem, nepatřím tam,
své místo tady, pořád hledám.
Autor Arthur Brainart, 05.04.2013
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí