horizontální...

horizontální...

Anotace: horolezectví...

kdosi prý hlásal
země je dutá
a my nežijeme
na jejím povrchu
ale uvnitř
země je kolem nás
a nad námi…

tuším že svět je tím
a já prodlužuji jeho stín
kdybych tak alespoň mohl žít v baroku
abych mohl stylově zemřít…

krutý žert
být vyhnán z místa
které neexistuje
a žít ve vyhnanství
do kterého vás nikdo neposlal...

pak z legrace vytvořit zjevení
a zatímco ostatní se v něm utápějí
ty přísaháš
žes to nebyl...

něco jako zahnat
sám sebe do kouta
abych se dohnal k odvaze
vymýšlet si tak dlouho
až vytvořím princip reality…

usmála se docela reálně
poskytuje ti ta invence pocit jistoty?

inu milá Fréfossé
říká se
že člověk je mocný
a s pomocí přírody
ještě mocnější
umí zkrotit oceány
vysušit bažiny
zplanýrovat hory
zalesnit pouště
ale jediná divočina
která dokáže odolat
je ve vaší hlavě…
Autor enigman, 08.04.2013
Přečteno 315x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., Aťan, Michal Dunda, Amonasr, Joe Vai, střelkyně1, zamotán v nedospělosti, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká pointa, za tu pointu to stálo číst celé...:)

08.04.2013 16:44:11 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí