Mamina Domina

Mamina Domina

Anotace: ...

Škraboška na tváři,
černé prádlo spodní,
atmosféru vytváří
napjatou,
den po dni.

Když posedlý jsi chtíčem
a máš touhy nepokryté,
stačí pár ran bičem
a začneš hlásat...
Miluji tě!

Kolik planých pokusů,
kolik mužů žádoucích?
Pak našla jsem tebe,
s nároky,
do pekel vedoucích.

Naplněn je život můj,
přes den bodrá mamina,
připoutaný klidně stůj,
Show začíná!

Jsem přeci Domina!
Autor Lucisska, 09.04.2013
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí