vyobraozeně…

vyobraozeně…

Anotace: olě!...pardon olééé!

plocha dvakrát čtyři
neobarokní rám ve zlatě
v popředí tři mušketýři
a vpravo
ne ten do počtu
ale malebné městečko
částečně v diaspoře
neúplně
v tíživém snu
obklopené kouřem
a zároveň
blankytem
však víte čeho
nahoře
září kulatá záplata
jako plakát
Viva Zappata!
v přirozené velikosti
dole
pasoucí se stádo ovcí
po úzké pěšině schází učitel
se svitky z knihovny
možná eleusínské
za ním následují žáci
v pozadí větrný mlýn
skupinka hudebníků
s pozouny
také svatebčané
a několik peroucích žen
prádlo v řece
nalevo plachetnice
se sítěmi
hejno racků
a od Nové země
vzdálené břehy…

prostě šílenství
ztuhlé v oleji...

postavil jsem obraz čelem ke zdi
několikrát vystřelil
a ukotvil hřeby…

teď jsem v pokoji...

to pozadí nevypadá špatně
mám pěknou stěnu na plátně…
Autor enigman, 10.04.2013
Přečteno 364x
Tipy 15
Poslední tipující: lipo, Amonasr, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Miriska, Joe Vai, střelkyně1, Sarah, Robin Marnolli, Bakchus, Bunney, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten obraz musím mít.Nemám však tu možnost,sednout a psát dle vnějších vlivů.Jsem odkázán na pocity vnitřní,takže...Běžel kolem Pegas,Vivat,Las Vegas.

10.04.2013 06:55:56 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí