Přítelkyně

Přítelkyně

Anotace: Je to chudák!

V rytmu samby,
s grácií černé mamby,
útočná,jako písečná zmije.

Hned za rohem žije,
je to má historie.
stále se svléká
s náznakem hysterie.

Je to má parťačka z mládí,
vnitřní boj se sebou svádí,
když se má milovat.
Vadí jí různé způsoby,
vyhledává důvody,
proč nesmí partnerovi dát
na vědomí,
že při milování upadá
do bezvědomí,
že má orgasmus mohutný.

Sex je nechutný,
říká.

Odpověď je nasnadě:
Nabal si mnicha!

Ten modlí se neustále,
problémy budou malé.
Však navěky již budeš sklízet
jen ovoce nedozrálé!
Autor Lucisska, 11.04.2013
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí