Mezi řádky

Mezi řádky

Anotace: Inspirováno jednou básní zde...

Báseň do nostalgie laděná
lavička podzimem opuštěná
krajina halí se do ztracena
mezi řádky si člověk vzpomíná

na lásky trpké i ty co hladí
jak potůček třpytivě si pádí
život utíká, ztrácí se mládí

mezi kamením si poskakuje
zpomaluje se, pak utišuje
s řekou až k mořm dalekým si pluje

v té slané spoustě kapek zaniká
od nikud zase plyne do nikam

mezitím cit radostí a slastí
mnohokrát i pády do propastí

člověk si vzpomene tak, mezi řádky
že by nevracel životu nic zpátky...
Autor Kapka, 11.04.2013
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiná, milenium, Danger, Amonasr, jvacl, Bakchus, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas je řekou, kterou by člověk tuze rád splavnil oběma směry.
Mě se taky líbí,má hloubku.

12.04.2013 11:33:48 | Danger

Komentář potěšil, díky jemu jsem si přečetla tvé básně, moc se mi líbí.

12.04.2013 10:37:48 | Kapka

Velmi dobře "vygradovaná" báseň s nelítostným koncem. Fakt. Životu se nedá nic vrátit. - 100 bodů - zásah do černého

12.04.2013 01:02:54 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí