Hřejivý úsměv

Hřejivý úsměv

Anotace: Tvůj úsměv hřeje...

 

Tvůj úsměv hřeje,

jak dnešní slunce,

co se do kraje

už z nebe směje.

 

Máš dar mne vést

v té změti cest,

leč právě dnes

mám chuť se splést.

 

Pod dojmem volnosti

tu cestu opustit.

Na vlně radosti

zpět se pak navrátit.

 

 

Autor Lucucu, 14.04.2013
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí