Dnešní muži oporou?

Dnešní muži oporou?

Anotace: ...

Jsem stoprocentní žena,
mužem odložená,
statná a výkonná,
výprodej se nekoná,
nemám zájem!

Přijít,užít si,
neplatit nájem,
spokojit se s polovičním rájem,
to je jistě hezké.

Vem si tu svou trošku do mlýna,
vypadni!
Vem směr západní,
jistě je tam jiná mamina,
která cinká klíči.
Podlehne chtíči
a tebe vezme k sobě.

Copak jsou blbé,ženy České?

V dnešní době však,
již ti ujel vlak.
Přestaň už vymýšlet,
začni přemýšlet....
o práci!

Je to blbost,že jo?
Já vím!
Jen jsem si dělala

LEGRACI!!!
Autor Lucisska, 15.04.2013
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Tomíno..., Truckle, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, muži jsou občas hovada...

15.04.2013 11:42:56 | Truckle

Občas?Já myslím,že většina!

16.04.2013 06:25:17 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí