Starý stromy dobře hoří

Starý stromy dobře hoří

Anotace: :-)

Pro samou lásku zapoměla
že její blankytná křídla uletěla
že její hebká pusa oněměla
Pro samou lásku se do něj zahleděla

A teď leží v peřinách a pláče
Kam jsi to dala oči hedvábná dívko
Leží a tiše naříká
Dala jsem srdce lásce - vzala si loupežníka
Autor Rozaest, 17.04.2013
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

název je absolutně skvělej, ale od obsahu bych čekal víc...

18.04.2013 11:44:18 | Robin Marnolli

Je to hezké.

17.04.2013 21:11:40 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí