Smích?

Smích?

Anotace: .....

Kam ve vztahu se humor ztrácí,
odlétá a mizí jako tažní ptáci.
A pokud pták smích nevrátí se,
zůstane stále zima přebornice.
Ochladí, zmrazí vše mezi námi,
přikryje lásku a cit peřinami
studeného, mokrého a chladivého sněhu.
Zapomeneme, jak krásné je si dávat něhu.
Nevzpomeneme si co nás dva pojí,
a jestli být spolu za to stojí.
Proto velký pozor na smích dejte,
ani na chvíli z očí ho neztrácejte.
Vždyť smích ve vztahu je koření,
ze kterého vaše štěstí pramení.
Odlétnout může, ale jak tažní ptáci
po zimě k nám zpět se vrací.
Autor Martinecka23, 19.04.2013
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V této básni je víc, než na první pohled se zdá, stačí se začíst, dějem se stát....!

21.08.2013 12:01:44 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí