Dobrý den!

Dobrý den!

Anotace: báseň k obrázku autorky Týny: http://www.liter.cz/experiment-filozoficke-775961-cist

.

jsem Kamil 
na Petříně bydlím 
kde věším bílé svršky 
bílé spodky 
rád se proletím 
když je nebe 
petrolejové 
rád se procházím 
ale jenom trošku 
abych nezahnal jaro 
do kouta 
když dává si řízky 
k odpolední svačině 
jsem Kamil 

Lhoták, těší mě



!

Autor Já Esther Ruth, 21.04.2013
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí