Jinde (Ticho)

Jinde (Ticho)

Anotace: Snad trochu poetismus, snad trochu dadaismus, nebo prostě jen plynutí fantazie...co chcete :)

Utíkám

Před sebou a svým nevědomím

Do světa plného
Ticha.

 

Posílám tam své zvukovody

Ty zaslechnou ticha vodopád

Zpozorní

A snad tam zůstanou.

 

Pomocí víl já spatřím ten svět

S bronzovým nádechem

A neviditelným okem

Budoucnosti.

 

Střeží divoký proud

I jasmínů klid

Slunečnice, co se točí

K měsíci.

 

V těch křišťálových končinách

Není půda ani sklep

Je tu jen čas

A já.

 

Rozvlní se

Podvědomí a vůně

A to sladké

Sladké Jinde

Tak poběž se mnou

Prosím...

Autor Zasněný básník, 23.04.2013
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisa K., Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí