Jiné světy

Jiné světy

Anotace: ...

Pod stromem
obsypaným květy.
Stojíme opiti vínem
a vytváříme si své vlastní světy.

Světy plné iluzí a lásky
zkrátka toho, co od života chcem.
Život by neměl být předmětem sázky
a ty bys neměl být pouhým pěšcem.

Protože být pěšcem
je to nejhorší, co můžeš být.
Zůstáváš jen loutkou,
které nezbývá než snít.
Autor Taloued, 25.04.2013
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Truckle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí