Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...............

hluboká noc
měsíc je pánem
dešťové kapky
krajinu napájí

mé tělo znavené
si vystačí s málem
však myšlenky hladové
klidu mi nedají

a proto nespím
chystám hostinu
na prohnutých stolech
změť otazníků

doufám jen
že žádnou z nich neminu
všechny je nasytím
a dočkám se díků

v podobě odpovědí
v podobě cest
třeba jen náznaku
jak život uchopit

skrze pasti a nástrahy
nechám se vést
daleko od lží
jenž mohly mě polapit

vstříc ranním paprskům
pln nových nadějí
s pocitem vítěze
po těžkém boji

jestliže ne
spát navěky raději
přec do lesa nesmí
ten kdo se bojí
Autor James Libustka, 28.04.2013
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Marcella, Mia, Jiná, Amonasr, isisleo, Miriska, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... do lesa může každý ... i kdo bojí se ... pokud si ponese strach ... jistě zbloudí ...

30.03.2015 12:49:00 | Marcella

Také teď zas snídám otazníky...

28.05.2013 13:50:34 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí