Nitro

Nitro

Anotace: ve chvíli, kdy si myslíme, že jsme už "pochopili", nám osud (nebo my sami?) vrazí další facku..

Jako pták v kleci, co tiše zpívá
tak i já uvnitř sebe se ptám
zatímco oba..

toužíme po svobodě..



Rezavý od vězení klíč
do zámku vsunut..

touha je pryč..



Svět otřásl se v základu
a ač již viděl jsem jej padat
nepřestává mne udivovat..

krutost rozpadu..



Blok po bloku iluze se hroutí
iluze o světě, iluze o mně samém..
Ze sutin prach Slunce zaclonil
taková je daň..

vybraná pokrokem..



Kde kvákaly žáby, už žádné nejsou
zmizela tůňka, zmizel i břeh
zmizela láska, smutek i naděje
nezbylo nic..

všude prázdno je..
Autor Ireth Míriel, 29.04.2013
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí