There's no sunshine

There's no sunshine

Anotace: ..

Zvrácené představy

zvracené hlavou

zdali jsem pro tohle

zrovna já tou pravou..?!

 

Vzpírám se myšlenkám

upírám k naději

oči své

jež přirovnám

k milenkám raději

 

Než že bych řekla

'Jsou jen Tvé'

 

Strachu se poddávám

temní mé snění

v těch snech já roztávám

Tebe dostávám

..všechno se mění

 

A znovu prohrávám

vinou chtění

tíhou touhy mi vlastní

ostrá bolest na hrudi

Tak raději zhasni

ať smutek se nevzbudí

(neb ho to popudí)

Autor Lioness, 29.04.2013
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Amonasr, Draconian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...povedly se ti všechny verše.....trochu se mi zdá však smutná.

30.04.2013 10:35:38 | Draconian

Trochu je smutná ;)
ale děkuji, některé verše jsou trochu kostrbaté

30.04.2013 10:36:40 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí