Zamyšlená

Zamyšlená

Anotace: ***

*

stála u okna
s vahou hor za zády

..umírá na zmatek
chaos
a mrzačené pravdy..

rádio vychrchlalo chumel tónů
zimní prst drápnul do nehorázně tmavého oblaku
a sprška čehosi
se na skle rozprskla do podivného tvaru

..bude jaro
po něm léto
zase
pokaždé
a po pláči přijde smích..

jen náznakem
obestřela tvář oparem úsměvu
nechala vzrušení žhnout
jako uhlíky v krbu
a pomalu se vysvlékla z parády
i vnímání měnících se věcí

..myšlenky
utkané ze složitých představ
jsou čarou mezi bodem minula
jedné současné chvíle
a neznámou tečkou budoucna..

*

Autor isisleo, 30.04.2013
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí