láska je náhodný rozdíl několika čísel

láska je náhodný rozdíl několika čísel

Anotace: Od jedné do sta

/

/

kolik je metafor
času k vyjádření
šepotů o vlnách

co zlomí se a pění - do očí vhání sůl

láska je život
energie
zraje a stále rozkvétá

odlétá
když to nejmíň čekáš
a ty se lekáš, že to neskončí

dva body vzdálené
dva póly
co polaritu nezapřely
ač sebevíc by chtěly
nesplynou

tak jak se v čase zrodí
zahynou


/

/
Autor přechodná záležitost, 04.05.2013
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Cizí neštěstí, aravara, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho je věcí a dějů mezi zemí a nebem...

04.05.2013 23:22:28 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí