Dýchají za mě moje lásky

Dýchají za mě moje lásky

Anotace: ...

Zařiďte poslední vernisáž
/
Jsem chabrus na srdce
ale nikde o tom neříkejte
neví to ani moje lásky
které si někam jen tak dočasně zmizely
/až je zase někdy budu chtít a potřebovat/

Vím že přijdou...

jako pokaždé když jsi klečela
s kytkou v ruce
/měl jsem ti ji koupit ve stánku na Václaváku už dávno/
ale ty jsi kytky stále odmítala

Stejně jako mě

Klečíš s těmi stonky v ruce
počítáš lístky
a chceš si mě vzít a odvézt za ruku
/jak slepýho kytaristu
co bez tebe neudělá ani jeden krok/

Chtěl jsem ti toho tolik říct...

Ale je pozdě
dýchají za mě moje lásky

/o všech jsi věděla/
Autor Koprtinka, 05.05.2013
Přečteno 430x
Tipy 10
Poslední tipující: JardaCH, Romana Šamanka Ladyloba, Radhuza, Psavec, Robin Marnolli, Descardea, kolemjdouci, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně zaujalo, navíc, když to píšeš z pohledu muže jako žena...:-)

06.05.2013 13:10:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí