Blbě, ale krásně ... je mi

Blbě, ale krásně ... je mi

Anotace: •••

Záznam z deníku 13.4. 2013

"Ráno mě vzbudil zvonek - byl to neznámý muž, který se spletl"

 

..a já věděl

že čas se tenkrát vlekl

jako po tmě psaná rešerše

poskládaná z útržků

do verše

a ještě dál

jako ten muž, co se spletl

když u mého domu stál

 

A včera?

 

Po zářivém pigmentu

zbyla mi jen běloba

..a přeci to bylo krásné

(půl napůl)

pro nás, pro oba

..po nahém probuzení

a létajícím chmýří z pampelišek

 

stojíš na vrcholu

a já, přestože se bojím výšek

 

to stejně zvládnu

 

A už jsem tam

kde vůně se proplétá klidnými peřejemi

kde srdce zpívá a básní

jak blbě, ale krásně je mi

 

krásně je mi

Autor Trapné děťátko, 08.05.2013
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, Já Esther Ruth, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekná

21.05.2013 18:48:35 | maliska

Líbí se mi ty tvoje útržky poskládané do verše (ů; nehodící se škrtni).

08.05.2013 18:01:44 | lidus

zaujala :-)

08.05.2013 12:35:32 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí