Z pláče zůstala nám duha

Z pláče zůstala nám duha

Anotace: -

Už dávno moje srdce puklo
A rozprostřelo v zemi žal
A kameny jsou roztříštěny
A bláznům život dokonal.

A tužce pro vždy vylámány
Hroty ze všech stran
A obrazy jsou malovány -
krví rám je obehnán.

A než bude zase pršet
Zima prožene můj žal
A z pláče jenom duha zbude
to bláznům zemřel jejich král.
Autor Aaliyan, 11.05.2013
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí