=Ne,to nejsi

=Ne,to nejsi

Anotace: ..kdo poradí..

☺ ♥ ☺

 ........................

Ne,už nejsi
jako ten strom
co pevně v zemi stojí
já vím jaké to je
když celé tělo bolí,
pomohl by snad
elixír mládí?
Kde ho ale sehnat,
kdo poradí?

Ten elixír
má podob více
někomu pomůže
hlt slivovice,
jinému zase
dobrá nálada
tu svoji,
ti však nikdo neprodá.

Rozdávej úsměv
a od jiných ho přijmi
konečně se smíříš
i s menšími příjmy.
Ono ti nic jiného
ani nezbude
Neměj strach,
vždycky nějak bylo
a ty si vzdychneš „ách“
zase nějak bude,
tak to necháš tak
a jako ten strom
budeš usychat…
..........

........................

Autor Květka Š., 21.05.2013
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Linzerka, VEDz RVAHEs, Jarka, Amonasr, střelkyně1, Miriska, Noc17, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jednoduché, hezké a úsměvné. Čiší z toho strach ze stáří.
Neboj, žij naplno, ať stihneš všechno, co chceš. A neboj, i s malým příkonem energie můžeš dokázat velké věci. A to usychání ti ani nepřijde.

26.05.2013 02:57:38 | VEDz RVAHEs

děkuji...

26.05.2013 16:07:18 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí