Co zbývá mi ještě...

Co zbývá mi ještě...

Anotace: ...věřit v odpuštění

Co zbývá mi ještě
Jen prázdné letiště a v něm chlad
Co bych taky chtěl, když jsem vrah
Našeho vztahu a lásky
Proč jsem nám udělal na duši vrásky??

Co zbývá mi ještě
Jen modrá nora a osamělí lišák v ní
Co svádí boj sám se sebou
Proti čtyřem holým stěnám - své rakvy

Co zbývá mi ještě
Touha chodit s někým na horsté tůry
V sedle kola, objevovat přírody kouty
Chodit plavat na bazén a na Hartu
Toulat se olmem a jíst zmrzku

Co zbývá mi ještě
Krom života, co mám před sebou
A plno samoty, co ho vyplňuje
Žiji jen ze vzpomínek...na Tebe

Co zbývá mi ještě
Když jsem opustil své štěstí
Nechal nás rozdělené měsící šesti
Jen toužebné prosby o odpuštění
Sny o tvém opětovném políbení

Co zbývá mi ještě
Nechci už dál chodit pod sluncem
Z jeho paprsků mě mrazí
V mých myšlenkách jsme stále nazí

Co zbývá mi ještě
Stát uprostřed bouřky, a čekat na blesk
Po smrti bych se znovu narodil
A už Tě nikdy neopustil
Květiny Ti k nohám nosil
.
.
.
Nejsem už vlastně
Jednou mrtví??
Autor JohnyD., 21.05.2013
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí