prostorový zlom - místo k váhání

prostorový zlom - místo k váhání

Anotace: nebo ke skoku

poodstoupil

sráz není místo po zasněné tváře
dokáže brát
a nevrací

tak jako ona

pět krásných dnů
vášnivých nocí
oči se topily v souznění
a jedno stéblo

rostlo pro ně


potom nic
žádná slova
jen prázdná náruč uvnitř stín
medové vůně
zlatých vlasů

a na polštáři
ten kousek zlata
kolem krku
zdobil

byl hvězdou v temné noci
majákem na vlnách

a polibkům
ať neztrácí se v nejistotách

cestu vytyčil


poodstoupil
u nohou fialový květ
a život zdál se zase vhodný

přivonět
Autor přechodná záležitost, 22.05.2013
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že jsi mu to rozmluvil...viď? :-)

22.05.2013 13:15:40 | Robin Marnolli

Jojo..šel po jiných krásách světa

22.05.2013 13:21:25 | přechodná záležitost

:-)

22.05.2013 13:29:16 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí