Jinou nechci

Jinou nechci

Anotace: ...

Protože mě strašně bolíš
a vím
kolika jiným už jsi psal
jen ze srandy
i kolik chutí
jsi neměl problém překonat.

Jsi jen moje
jinou nechci
mám jen tebe
já se upláču ...


... Jenže pláč
za tvoje chyby
je zase můj.
Autor Aaliyan, 24.05.2013
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí