Nekonečná hra

Nekonečná hra

Anotace: ..lodě..

Víc než moku bývá z vinice,
víc než zanechali jsme šlépějí,
plníme ty naše prázdné sklenice
a opíjíme se falešnou nadějí

…že všechno bude jako dřív…

Slunce dávno v modru nezraje,
spadlé hvězdy nepřijdou zpátky
a my se spolu topíme navzájem
jak dvě zrezivělé kocábky

…v iluzi bezbřehé lásky…

Hrajeme nekonečnou hru lodě,
stavíme střepy k našim prahům,
výstřely čekají v každičkém bodě
a já se nestíhám bránit zásahům

…tvých rozličných slov…

Hlásím, že mám všechny potopené
a ty stejně zas hraješ dál,
tvá vlna za vlnou se stále klene,
však nikdy nenajdeš ten zlatý grál

…co ze srdce by ránu vymazal…

Život je hra a každá hra je krach
a v botách to bolí stejně jak bosky,
vzdávám se, už jsem jen pouhý prach,
z nás dvou staly se hloupé trosky

…bez jakékoliv síly skončit…
Autor Jiná, 26.05.2013
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez síly se nekončí, ale začíná!

28.05.2013 15:00:37 | M.V.Jung.

momentálně je těžké najít sílu na konec i na začátek

28.05.2013 15:23:57 | Jiná

Já ti dám těžké!

28.05.2013 15:25:11 | M.V.Jung.

...život není hra, kdyby byl, máš více životů, a také se můžeš znova postavit na start...a to v životě nejde.

26.05.2013 20:53:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí