Anime

Anime

Anotace: opening

Co je světu emh-kajících lidí po tom
že i na severní točně dnes pršelo
má jiné starosti, svý ví, vždyť proto ehm
do pólu není mu pranic, jen zdrželo

by lidi v soutěži překotné o všechno
stejně mi nevěříš, lžou přece všichni jak
o život, hyperkinetické povšechno
anime opening and ending themes jak tak

broukám si v mrznoucím dešti, když přemýšlím
zombie food are You or my zombie hunter´s meme?
nechci Tě šokovat záměrem nevyšlým
podnikatelským, zlatý padák v srdci mém

neunesl bych, ledová tloušťka chřadne
z lyží si dělám most přes vodní loužičky
pořád jsou větší a větší, mě napadne
kterak mě hledáš Ty, uprostřed honičky
Autor Petbab, 27.05.2013
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji, v sedmi miliardách Země máme k sobě nejblíž, v bezpočtu bytostí galaxie taky

28.05.2013 18:11:36 | Petbab

skvělé, že to zvládáš i česky, já jsem sice na Slovensku půl roku pracoval,a přátelé mi říkají, že mluvím celkem dobře, ale básně bych v Slovenčině nedal :-)

28.05.2013 13:35:54 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí