Kde šeptá....

Kde šeptá....

Anotace: ....čas...

Myšlenky co naříkají
ve své všední nahotě
polibky se bortí
já nevěřím...
...vteřiny unikají
v samotě
větru na poušti
umírají
v pustině vět a přání
které jsou v tobě
tvém srdci
noci
co nemá jméno
zataženo
příští svítaní
jak pozdní litost
v kraji smutných orlu přání
letící vstříc smrti
ti nebrání
tak se usměj
na skále svého mlčení
kdo nemění
prázdné dotyky
bez něhy
bezbřehý
doteky prázdných...
svítání
doteky prázdných ...
Hledání
příštích hvězd
tam někde v nás
kde šeptá příští Hlas
...Čas.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 31.05.2013
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, Sima, maliska, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí