Nikdy v rukou nikoho

Nikdy v rukou nikoho

Anotace: •••

Proč na mě zíráš

jako by se půlnoc ztratila v ránu

jako bych už nesměl dál jít

a zároveň klopýtat

..dál snít

a zároveň probouzet

raněné city k životu

 

Raněné city..

k životu..

 

Jako by raněný znamenal mrtvý

Jako by splín mohl se splést

a zároveň mít pravdu

ověřenou notářem

a dál

už to znáte..

to setkání s polštářem

a pokrývkou teplejší než vosk

 

Proč na tebe zírám

jako by se večer ztratil v noci

jako by netrefil sám domů

a osud už nebyl

ve tvé moci

a osud už nebyl

nikdy v rukou nikoho

Autor Trapné děťátko, 31.05.2013
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: Proxima, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi kamaráda.

06.06.2013 17:46:41 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí