Náhlé rozchody...

Náhlé rozchody...

Anotace: (26.5.2013) samota...

Všichni, co jsou kolem mě
se rozcházej a scházej,
netuší však kolik ran
mi tím do srdce sázej...

Každý večer s nimi být
je pro mě utrpení
netuší, jak zlé je žít,
jak vyhýbám se snění...
Autor B.a.r.b.a.r, 01.06.2013
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí