Beznázvová

Beznázvová

Anotace: ***

 

*


ó má múzo
má lásko
kde jsi
a kde jsou ty chvíle
co stoupala jsi na špičky
pobízela celý vesmír
slunce i oblaka
ať jsou nakloněny mé touze
a kdy já hltala jejich dary
zakuckávala se slovy
a písmenka sypala na papír
jako konfety při dovádivém tanci

ó má múzo
má ztracená lásko
mraky už klesají na kolena
plné temné jiskřivosti
poraněny o skály i daleké majáky
a uvolňují slzy do pustých duší

ó má múzo
má budoucí lásko
vím
ukrýváš se
tuším onu přítomnost
za každým povadlým listem
čarou na obloze
trylkem smíchu co uletěl oknem
za vrácenou ozvěnou
i za kopřivou
co roste vedle růže

*
Autor isisleo, 05.06.2013
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neukrývá se... ;-)

05.06.2013 11:51:31 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí