UŽ JSEM TI VYPRÁVĚL

UŽ JSEM TI VYPRÁVĚL

Anotace: ....

Už jsem ti vyprávěl
o lásce
tak veliké
co zachránila celí svět
ale nikdo o tom neví

už dávno
mohl být konec

a naše země
jak jí známe by zanikla
bez povšimnutí a slz

už jsem ti vyprávěl
o sázce
tak pošetilé
že srdce budou se chvět
a stromy strachem oněmí

než ráno
prostře svatý stolec

a všechna síla co je v nás,v tobě i ve mně
do atmosféry uniká
tou nepatrnou dírkou v duši skrz

už jsem ti vyprávěl
o porážce
ta slavné a převeliké
že navěky v nebi bude hřmět
a na vždy chod dějin změní

jak stačilo jen málo
a Bůh,otec

pro lásku slitování by neměl
žádná nenávist
žárlení
náhodná setkání
souznění
bláznivá vzplanutí
rizika

a nikdo z nás
by nikdy
nepoznal cit.
Autor ZILA78, 06.06.2013
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Jozef Bojanovský, Danga, Bunney, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě osobně kouzelně dojemná :-)

06.05.2014 22:10:56 | Gabriela Green

Děkuji za přečtení

06.05.2014 22:15:26 | ZILA78

Já děkuji za tu možnost ;-)

06.05.2014 22:17:37 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí