Dotykem dne, jež se v Tvých očích teprv zrodí

Dotykem dne, jež se v Tvých očích teprv zrodí

Anotace: ... (věnováno A.)



   A zase tu sedím

   a chce se mi psát verše

 

 

   Múzy        jak já

   chodí všude pozdě

 

               a ty spíš...

 

   

 

   Noc dávno rozplynulá v paprscích

   jara

               objímá tě

   na druhém konci světa

 

 

   A moje dlaně tolik touží

   pohladit

 

               tvůj úsměv

 

 

 

 

 

 

 

                                           A možná

                                                   snad

 

                                           se ti o tom zdá...

Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: ještěrečka, kolemjdouci, Danga, Amonasr, Jan Voralberg, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezounká něžná....ST

07.06.2013 10:48:20 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí