Tohle bude dlouhá noc

Tohle bude dlouhá noc

Anotace: •••

Do vlasů ti padá

neskutečnost

No vážně..

nebýt mě, netváříš se takhle

vesele

a slzy ti netečou z..

očí

..jasně, že z očí

Být tak na střeše mrakodrapu

tak skočím

..

a letím

..

a plachtím

..

dokud se noc nevzdálí

na světelné roky ode dne

kdy odbilo nám někdy nad ránem

pravé poledne

 

"Toho už ani zázrak nezvedne"

Autor Trapné děťátko, 10.06.2013
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, hanele m., Megan, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné obraty..neskutečně se ty rýmy přehoupávají.. ST

11.06.2013 22:54:48 | Lioness

Děkujů :)

11.06.2013 21:25:46 | Trapné děťátko

Neskutečná. No vážně.. Talente na dvojsmysly a jinotaje.

11.06.2013 18:45:52 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí