Muž bez budoucnosti...

Muž bez budoucnosti...

Anotace: ...

Jsi má láska minulá současná a budoucí
Opustím tě až jakmile mě budou žrát
Brouci v mé dřevěné rakvy

 

Pro mě již žádná budoucnost není
Čeká mě jen peklo a zatracení

 

Jsem muž bez budoucnosti
Bez nadějí bez lásky bez plánů

 

Tohle všechno jsem pohřbil první den
Měsíce Prosince loňského roku

 

Vlastně jsem pohřbil i tebe
Myní mě můj vnitřní hlas
Zas nutí abych věřil v nás

 

Na talíři ti své srdce přináším
Ještě je horké a tepe je jen na tobě
Jak s ním naložíš

 

Proč mám takový podivný pocit
Že sotva co jsem tě získal nazpět
Zase tě jíž ztrácím

 

A strašně se bojím protože moc dobře vím
Zě pokud tě teď ztratím tak už to bude navěky

 

Pár věcí jsem si uvědomil některé dříve jiné pozdějí

Jedno však vím určitě chci být pořád s tebou

Pojď po tomhle světě chodit ve dvou

 

Přijít o tvé doteky a polibky napodruhé

To by mě nebavilo ani leto ani zima

Šel bych tam kde člověk napořád usíná...

 

...navěky bych však zůstal s tebou

 

Autor JohnyD., 12.06.2013
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí