Světarozlévání

Světarozlévání

Anotace: •••

Na šedohnědé dlaždice

rozlil se mi celý svět

Buď jsem té prázdnoty už nadobro plný

nebo si v troubě peču svůj osud

mikrovlnný

nebo mám výčitky z nánosu prachu

(chci říct) .. prachů

a zlata a diamantů

bez jediného pocitu nasycení

a přidaných konzervantů

 

Trapné

a dětinské

know-how

 

Teď už je nade všechno jasné

že myši stojí za Jerrym

a včelky za Májou

že neexistuje exotičtější nápoj

než karibský čaj s papájou

že póza je hranice

na které člověk rád medituje

že vyzkouší lásku natisíckrát

než se zamyslí

(chci říct) .. zamiluje

 

no a potom..

 

stačí vložit sáček

přidat horkou vodu z varné konvice

a sledovat

to světarozlévání

na šedohnědé dlaždice

Autor Trapné děťátko, 13.06.2013
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na filozofickou uvahu nad rozlitym polotovarem to zni jako slusna basen.
(Nemam ceskou klavesnici a plete se mi Y a Z! :-D)

15.06.2013 16:11:47 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí