(Ne)zamilovaný útěk do plic

(Ne)zamilovaný útěk do plic

Anotace: ... ...

Odpusť si
nebo mě ten útěk zabije
.
.
.
.
když padám
rychleji už mi dýchat
prostě nejde.

Ulítám se k smrti
a praštím sebou
bez dechu do tvých plic
a už nikdy
se znovu neprobudím na zemi.
Autor Aaliyan, 16.06.2013
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Voralberg, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí