24

24

Za šálek kávy
schová prsty.
Vezme do nich ráno
a ponese ho k ústům.

Za tmavé brýle
schová v hrsti
polapené slunce
a odnese ho k půstům.

Za kvítek z louky
smění notu,
tiše ji zazpívá,
a ona zas poletí.

Zavede soumrak
plaňkou v plotu
do noci zdráhání.
A noc sní. Něžná smetím.
Autor Mirka Hedbávná, 16.06.2013
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, P.T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí