Ne, nevzpomenu chvílí těch

Ne, nevzpomenu chvílí těch

Anotace: Zeshora se lehčeji shlíží na to, jaké to bylo dole.. dole se zapomíná na to, co bylo nahoře.. ale každá nálada se vrátí a zavěsí se na víčka, věřím..

 

Až zavěšená na víčkách

mi znovu budeš snít

a ve všech malých představách

chtít roztroušena být

 

až rozevlátá z lesních sfér

se vrátíš k mému stínu

to odloučení od sebe

ti ztěží neprominu

 

a přivítám tě s radostí

tam do nového rána

a nevzpomenu chvílí těch

kdy bývala jsem sama

 

ne, nevzpomenu chvílí těch

že takové kdy byly

ač ten úsměv na mých rtech

mi leckdy pokazily

 

ač ten úsměv na mých rtech

kdy v masku proměnily

ač krátí se mi leckdy dech

a bloudím v těch, co zabloudili

 

věz, nevzpomenu chvílí těch

jen teď se třesu lehce

a tonu ve svých pocitech

a věřit se mi nechce

 

že zavěšená na víčkách

mi znovu budeš snít

a vedle mého zmateného

srdce klidně bít

 

 

ne, věřit se mi nechce

a přesto nějak vím,

že navzdory těm stinným stavům

já brzy zas tě pocítím

 

 

Autor Sýkorka07, 16.06.2013
Přečteno 448x
Tipy 21
Poslední tipující: gallatea, enigman, Barčík, Joe Vai, Robin Marnolli, kolemjdouci, Amonasr, Izza, Martinecka23, Radhuza, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bylo dole může být klidně nahoře...tak to prostě je...

09.10.2013 08:05:32 | enigman

hele ty sýkorko ..ty píšeš fakt dost dobře tohle je párádní !

17.06.2013 19:16:33 | xoxoxo

Děkuju moc, tohle vážně potěší. Jsem ráda, že se líbilo :)

17.06.2013 20:08:09 | Sýkorka07

Moc hezky se mi to zpívalo ;-)

16.06.2013 23:01:00 | přechodná záležitost

Děkuju, to mě těší, jen si prozpěvuj. :)

16.06.2013 23:03:44 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí