Dalmatinová

Dalmatinová

Anotace: •••

Třesknutě se přehrabuju

v citech

a myšlenkách

Jako bych už nikdy nespatřil

křehké paničky v halenkách

jak rozhazují své dolárky za blaho a byty

a nepouštějí dovnitř ani ven

absurdity

 

V té běloskvoucí čistotě

už zkrátka nenajdu ani kousek bláta

Jako by už odbila

půldevátá

a celé město odešlo spát

 

Tohle se nikdy..

nemělo stát

a přeci se stalo

když řádky mizely kamsi do mlhy

nepříjemno se ze tmy dralo

jako svůdné pohyby lehkých slečen

zůstala jsi..

nahá

a já..

neoblečen

Autor Trapné děťátko, 17.06.2013
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: prostějanek, její alter ego, Elisa K., VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu sladká tečka :)

02.07.2013 21:33:24 | prostějanek

Moc povedená...

23.06.2013 12:03:11 | Elisa K.

Tohle slovo sice nemám ráda, ale: WOW!

18.06.2013 20:19:12 | lidus

Něco podobného jsem zažil. A navíc - fakt, čeština je krásná řeč.

17.06.2013 19:45:18 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí