Po perutích hrdinů

Po perutích hrdinů

Anotace: Na začátku byla pouhá dvě slova, na která se nabalila spousta asociací okamžiku...

Mám chuť
hřát vítr ve dlaních
a za věčného stoupání
do hlubin se hnát

a někdy možná nedýchat
a někdy možná dát ti sbohem
až siluety pod orlojem
uvadnou mi do stínů

pak po perutích hrdinů
báje z vosku Ikarova
možná jen tak nechat téct
a cele svoji kůži svléct
z pocitů, co zdály se mi
když ticho svými jehlicemi
mi borovice popletlo

však neboj, to jen rozkvetlo
co dřív tu štkalo nad plaností
a s veškerou svou upřímností
zkroušeně si vlasy rvalo
a dny jen slepě počítalo
nevidíce přes slzy

a ač zítřek je jen iluzí
snem, co někdy nedozdá se
já chtěla bych a toužím zase
žít...

Autor Sýkorka07, 17.06.2013
Přečteno 484x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, zdenka, snupicek, drew, Zasr. romantik, Joe Vai, Jozef Bojanovský, Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budoucnost je mezi námi...chuť je jejím vstupem...

02.10.2013 14:04:12 | enigman

Moc hezký

28.07.2013 20:22:23 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí