Te-rasovinky 3

Te-rasovinky 3

Anotace: POLO-VOLO-VINY nevolné pokračování

Sbírka: Te-rasovinky

 

*

míjela mne hvězda
nebo já ji
každopádně blikla
nebo
zřetelně mrkla okem
klam či iluze
je to jako s tím co říkáme
a co si myslíme
opět klam a iluze

nějakej kretén od vedle
przní struny kytary
hrůza
leč navodil patřičné iluze
že je frajer
protože když ji vlastní
dá rozum, že na ni i umí
proč by ji jinak taky měl a tahal ji sebou na mejdan
a že na ni drnká jen tydydý celou noc
no asi se mistroj nechce
nebo má svou bohémskou náladu

a co takhle idiotka s nevímjakým titulem
také musí bejt hergot chytrá
a zastávat patřičné místo
a brát náležitou horu dukátků
přece proto studovala
jenže
když se vás přijde optat
jestli had patří do hospodářských zvířat
řeknete si
aha klam

a co láska
no kdoví
na to si odpovězte sami
možná je to klam těla
možná iluze chtění
a možná holý fakt
o kterém jen hvězdy své vědí

*
Autor isisleo, 18.06.2013
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: mikrojimbo, aravara, Amonasr, Kamil Princ, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klam a iluze patří ke koření života - ale chutnají jen tehdy, když se užívají ve správné kombinaci a jen tak akorát... ;-)

18.06.2013 23:19:07 | Amonasr

:-)))..jojo..kořeníčko mohu..byť je i ďábelské..
..a s ním se musí opatrně:-)))
..ale tohle..grrrrr..
..prostě čeho je moc...

19.06.2013 06:07:21 | isisleo

;-))

19.06.2013 09:34:49 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí