Proměny

Proměny

Anotace: ... všichni se měníme

Proměny světa za oponou času.
Ošklivost se vždycky mění v krásu,
naopak to nikdy nebývá.
Housenka se mění v motýla,
ošklivé káčátko se v krásnou labuť mění.
Co není - bude.Co bylo, dnes už není.

Proměnou času měníme se sami
a stále žasneme nad těmi proměnami.
A pak, když už to nikdo nečeká
promění se člověk - v ČLOVĚKA.
Autor danav, 20.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí