o teplotách nad limitem

o teplotách nad limitem

Anotace: V zátylku..........

.




dopodrobna polykám hořké
okamžiky léta
fontány pláčou
asfalt se vlní

pomalý had

nesyčí
jen si tak
aniž by věděl
obtáči smyčky
utahuje
s vědomím neblahého zisku

a šosy košil náruživé
na poslední vrbě
závidí klidným hladinám

znával jsem vodníka
když ještě věřit bylo
v oblibách našich snů

on věděl co a jak
a s tím
když slunce vládlo

mizel v hlubinách
Autor přechodná záležitost, 19.06.2013
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, Miriska, isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už i vodníci si vymykají klouby společně s dobou...

19.06.2013 23:26:26 | Amonasr

To jsou jediní patroni, kterým je dobře u dna ;-)

20.06.2013 00:09:45 | přechodná záležitost

mořským koníkům taky :o)

20.06.2013 00:38:41 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí