Vím víc, než propláču

Vím víc, než propláču

Anotace: •••

Tu a tam

pod ručníkem

schází se modrá a rudá

snesitelnost

a párkrát do dne vypne zvuk

než promění se

v hluk

 

Trest za to..

že smí líbat tvé rty a líce

je satisfakcí

pro krajíce

chleba a svatebních koláčů

Vždyť vím..

víc, než propláču

 

víc, než propiju

šálků odstáté vody

..tohle není legrace

jen strmé kluzké úzké schody

vedoucí do ráje

až k jablku

než dozraje

 

než vyprchá

jako světlo nad blešími trhy

jako tma z vlny a molitanu

nezůstaneš sama

dokud sám nezůstanu

 

opilý

Autor Trapné děťátko, 23.06.2013
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blábolení. Hezky zabalené do veršů :-)

24.06.2013 17:07:36 | lidus

dobrá báseň, ale vidím, že nedoceněná...

24.06.2013 16:53:47 | Robin Marnolli

Zajímavý název.. ;)

23.06.2013 15:06:11 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí