s malíři fantazie

s malíři fantazie

Anotace: Miláček je celý dny v práci a pak v lese na čekané na srncích a já čekám doma sama...

Najdu pod svou dlaní,
dotek něhy,němou větu,
nekonečné přání.
Najdu
tiché proklínání,
že zas jsem doma sama
V našem bytě,
tys venku-
o jak miluji tě...

Zas cestuji někam do neznáma
ve své fantazii
v touze utéct
sama...

V našem bytě
pod svou dlaní
našla jsem svět k nepoznání.

S malíři maluji
barevný svět

A touhy zas by chtěly podvádět

neb den je zas moc dlouhý.
Autor Liduška, 26.06.2013
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí