Lodí do prázdna

Lodí do prázdna

Anotace: •••

Nechce se mi přemýšlet, tak to (prosím) zkrať

Tvé pohledy by zvítězily

v běhu

na dlouhou trať

od okamžiku svého početí

se nechovám jako já

se nechováš jako ty

jen předstíráme proměnu vesnických tancovaček

v něžné balety

 

Nechce se mi skákat, tak (prosím tě) skoč

Jen jednou

a naposled

jsme balili trávu do dětských plenek

..když chceš odejít, tak proč ne hned?

Vyber si..

vnitřek

či venek?

 

Nechce se mi končit, tak ukonči to (prosím) za mě

Kvůli té malé a prolhané

fámě

že cosi nemluvného se na svět rodí

Když už zmizet..

tak jedině vzducholodí

 

..

 

(vzducholodí do vzduchoprázdna)

Autor Trapné děťátko, 27.06.2013
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisa K., prostějanek, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí