Prázdný svět

Prázdný svět

Anotace: ...

Píšeme prázdné věty.
Říkáme prázdná slova.
Pojíme prázdné světy.
Mluvíme zas a znova.

Raději mlčte
a tiše se učte
odezírat z lidských výrazů.

Žijeme v čase
ve vlastním hlase
z myšlenek prázdných obrazů.

Z výrazu tváře
líp poznáme lháře.
Výrazy neumí lhát...

Zda pravdu znát chceme,
když ve lži dožijeme..?
Lež je náš slovní kat!
Autor bird225, 04.07.2013
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i tzv. prázdné slova mají sílu,
jsou vyslovené kouzlo
na každém slove i myšlence záleží
jsou to naše vibrace
a ty náš svět utkají

04.07.2013 00:13:39 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí